Waarom zijn wij als Opticien aan huis gestart?

De reden hiervoor is dat wij vanuit onze omgeving regelmatig te horen kregen dat oudere mensen steeds vaker een beroep moeten doen op hun mantelzorgers. Partner, kinderen of vrienden worden ingeschakeld om mee te gaan naar de opticien. De ouderen vinden het soms lastig om iemand te belasten om mee te gaan voor een oogmeting. Sommige ouderen kunnen zich moeilijk voort bewegen en hebben problemen om in een auto te stappen. Hierdoor is het vaak ook nodig een taxi te bellen en dit brengt natuurlijk ook weer extra kosten mee. Vandaar de opticien aan huis!

De Brillen-bus wil het oudere mensen en hun mantelzorgers makkelijker maken. Door bij de mensen thuis langs te komen met onze apparatuur en daar de oogmeeting te verrichten . Hierna kunnen we kijken naar een geschikt montuur en dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Wat zijn de voordelen van een Opticien aan huis?

  • Wij komen in uw vertrouwde omgeving de oogmeeting doen.
  • U hoeft de deur niet meer uit om goed te kunnen zien.
  • Wij komen op een dag en tijdstip dat u uitkomt.
  • De opticien komt de bril bij u thuis afleveren.

Onze opticien doet de oogmeeting bij u thuis, zodat u hierdoor de deur niet meer uit hoeft. Voordat hij aan de oogmeeting begint zal hij u eerst een aantal vragen stellen en daarna  start hij met het meten van uw ogen. Als de oogmeeting is gedaan, zal hij u een pasbril opzetten. Dit is om te testen of u alles goed kunt zien en lezen. Wanneer dit het geval is maken wij voor u een offerte waarin staat vermeld wat de kosten voor een nieuwe bril zijn. Na uw akkoord kunnen wij de glazen voor u bestellen.

 

Het factuurbedrag bestaat uit:

  • Eenmalige Voorrijkosten € 25,00
  • Montuur
  • Glazen

 

De oogmeeting is gratis, als u een bril bij ons afneemt

Binnen 10 dagen leveren wij de bril persoonlijk bij u thuis af en stellen hem dan uiteraard ook voor u af. Wij hebben een mobiele pinautomaat, dus u kunt betalen bij aflevering. Wilt u het het bedrag liever overmaken? Dat kan natuurlijk ook!

 
Maak vrijblijvend een afspraak
Opticien aan huis